Labella Pixie Blue

LABELLA RENKLİ LENSLER

LABELLA RENKLİ LENSLER

 
Günümüzde  lensler  göz sağlığı sorunları giderilmek için kullanılsa da insanlar kendilerini güzel ve şık hissedebilmek için sağlık sorunları dışında kozmetik amaçlı renkli lensler kullanmaya başlamıştır. İlk zamanlarda sadece şeffaf olarak   miyop vb. göz sorunları için üretilen bu lensler artık değişen talep ve ihtiyaçlara göre değişim göstermiş yerini renkli lenslere bırakmıştır. Bu durum piyasa içinde de bir çok markanın lensler konusunda değişime giderek renkli olarak üretime başladıkları gözlemlenmiştir. Renkli lensler şeffaf lensler gibi konfor bakımından tüketiciler tarafından sevildiği için hızlı bir şekilde kullanımı arttığı görülmüştür .
Renkli lensler  boyama  teknikleri ve göz alıcı renkleri ile insanlar tarafından oldukça sevilmektedir.  Göz renklerini  geçici de olsa değiştirmek isteyen kişiler kozmetik amaçla lensler kullanabilmektedir. Renkli lensler sadece numarasız olarak değil numaralı olarak da üretimi vardır. Peki renkli lensleri kendi istediğimize göre seçebilmemiz mümkün müdür?  Renkli lensler kozmetik amaçla yani numarasız olarak kullanılmak istendiği dilediğini seçebilme imkanına sahiptirler. Fakat gözlerinde herhangi bir kırma kusuru olan kişilerin dikkat etmesi gereken etmenler vardır. İlk olarak gözlerinde kırma kusuru olan kişilerin göz doktorunu gidip muayene olması gerekir. Muayane sonrası doktorların kendileri için uygun gördüğü kontakt lens reçeteleri ile kendilerine uygun kriteler de değerlere bağlı olarak diledikleri renkli lensleri kullanabilirler. Bazı renkli lens kullanıcıları lensi taktıklarında göz taban renkleri  belli olmamasını isterler. Bunun içinde renkli lens seçiminde  lensin şeffaf kısmında bulunan pupilin yani göz bebeği kısmının dar olması gerekir.  Labella renkli lensleri kişilerin istek ve ihtiyaçlarına göre çeşitli serilerde renkli lensler üretmiştir. Labella renkli lenslerde 4 seri bulunmaktadır.
Labella Renkli Lenslerinde Bulunan Seriler ve Renkleri
Labella Milano serisi lensler:  Haresiz olarak üretilen bu renkli lensler aylık  ve yıllık üretim  numaralı,numarasız üretim şekliyle 17 seçeneğine sahiptir . Bu renkler ; Diamond, Dimgrey, Emerald, Iceberg, Lazord, Oliva, Zircon, Giallo, Marine, Pearl, Coco, Lemon,Pixie Blue,Pixie grey, Pixie Green,Magic White, Magic Grey olarak hizmetinize sunulmuştur.  Milano serisi lenslerimizin içinde bulunan pixie serisi özel yoğun boyama tekniği ile diğer renkli lenslerimizden ayrışmaktadır. Yoğun boyama tekniğiyle ayrıca pupil yani göz bebeği kısmının dar oluşu sayesinde göz taban rengini belli etmeyerek gözde oldukça doğal bir duruş sağlar .
Labella Real serisi lensler:  Hareli olarak üretimi olan real serisi renkli lensler aylık ve yıllık olarak üretimi olup numaralı, numarasız  olarak üretilmektedir . Aqua , Brilliant , Shadow Cappucinno, Desert,  Platinium ,Smoky olmak üzere 7 renk seçeneği bulunmaktadır.
Labella Exclusive lensler: Haresiz üretimi olan exclusive serisi lensler aylık üretime sahip olup Gray, Brown, Green,  Blue, Dark gray, Dark Brown, Dark Green, Dark Blue olmak üzere 8 renk seçeneğine sahiptir. Exclusive serisi renkli lensler özel el boyama tekniğine sahiptir.
Labella Premium serisi lensler: Labella’nın en son serisi olan bu lensler pixie serisinden sonra en çok tercih edilen seri olmuştur. Özel damarlı boyama tekniği ile gözde gerçekçi duruşa sahip olarak gün boyu konforu yaşamamızı sağlamaktadır. Premium serisi  aylık ve yıllık üretime sahip olup numaralı ve numarasız seçenkleri de bulunmaktadır. Labella Premium renkli lenslerinde hareli ve haresi üretimi olup yeni çıkan Premium renkli lensler hareli olarak hizmetinize sunulmaktadır. Premium serisinde gray, hazel, green, blue, moss green, latin Brown, ıpanema, floransa, vegas ve havana olmak üzere 8 seçeneği bulunmaktadır.
Labella renkli lensleriyle doğallığı yakalayarak kendinizi farklı tonlarda yansıtabilirsiniz. Geniş renk yelpazesi ve uygun fiyatlarla eşsiz renk deneyimini yaşayıp miyop ve kozmetik amaçlı olarak kullanabileceğiniz en iyi renkli lensleri labellens.com sayfamızda bulabilirsiniz
Bloga dön